Hitta åkeri i Boliden

Annons:
I orten Boliden finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 8 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Boliden. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Boliden som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västerbotten län som ligger nära dig som bor i Boliden. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Boliden hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Boliden så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Boliden så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Boliden. Det finns flera olika åkerier att välja på i Boliden och eventuellt även i närliggande städer i Västerbotten län.

Åkeri i Boliden

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Boliden vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bhotnia Entreprenad AB
Klockträsk 23
936 91 BOLIDEN


Boliden Entreprenad Ghl AB
Strömforsv. 18
936 91 BOLIDEN


Grenholm Kjell Åkeri AB
Klockträsk 23
936 91 BOLIDEN


J Avander Åkeri AB
Norra_bergfors 121
936 91 BOLIDEN


Lundström Åkeri AB, Lars
Strömforsv. 18
936 91 BOLIDEN


Rebe Maskin Malå, AB
Gruvg. 14
936 31 BOLIDEN


Renfors Åkeri AB
Gruvg. 14
936 31 BOLIDEN


Rundström Åkeri AB
Stigortsg. 33
936 32 Boliden

Annons:

Transportfirmor i Boliden

Många av de olika åkerierna i Boliden från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Boliden kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Boliden

Boliden är ett gruvsamhälle i Västerbotten och en tätort i Skellefteå kommun. När man påträffade guldförande malm i området fanns ingen bebyggelse på platsen, endast skog och myrland.

Yta: 194,43 hektar
Invånarantal: 1566, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Boliden

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Boliden innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Boliden så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Boliden kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Boliden.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Boliden som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.