Hitta åkeri i Bjurholm

Annons:
I orten Bjurholm finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 19 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Bjurholm. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Bjurholm som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västerbotten län som ligger nära dig som bor i Bjurholm. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Bjurholm hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Bjurholm så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Bjurholm så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Bjurholm. Det finns flera olika åkerier att välja på i Bjurholm och eventuellt även i närliggande städer i Västerbotten län.

Åkeri i Bjurholm

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Bjurholm vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

AB Nyåkers Pepparkakor
Vännäsv. 2
916 31 BJURHOLM


Bert Landström
Brännland 40
916 91 BJURHOLM


Bjurfrakt, AB
Kyrktjärn 9
916 93 BJURHOLM


Flodell åkeri AB, jonny
Agnäs 59
916 91 BJURHOLM


Grus Gunnar Åkeri AB
Grönalundsv. 15
916 31 BJURHOLM


Hallén Åkeri AB, Peter
Industriv. 1
916 31 BJURHOLM


Hedman & Söner Åkeri AB
Öreström 75
916 93 BJURHOLM


Karl-Gustav Johansson
Karlsbäck 4
916 92 Bjurholm


L-M Wennbergs Buss
Industriv. 2
916 31 BJURHOLM


Mif, AB
Örträskv. 10
916 31 BJURHOLM


Nya Fredrika Åkeri Asn AB
Bäverstigen 18
916 31 BJURHOLM


Olofssons Åkeri i Bredträsk AB
Bredträsk 53
916 92 Bjurholm


S.J.L Industrifastighet AB
Agnäs 99
916 91 BJURHOLM


Sandbergs Transport i Otternäs AB, Magnus
Otternäs 15
916 93 BJURHOLM


Stellan Olofsson Åkeri
Näsmark 63
916 93 BJURHOLM


Tr. Isaksson Åkeri AB
Industriv. 1
916 31 BJURHOLM


Urban Jonsson Åkeri AB
Ström 41
916 93 BJURHOLM


Vallrud, Bertil
Bredträsk 60
916 92 Bjurholm


Åström Åkeri AB, Per Arne
Agnäs 77
916 91 BJURHOLM

Annons:

Transportfirmor i Bjurholm

Många av de olika åkerierna i Bjurholm från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Bjurholm kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Bjurholm

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Bjurholm

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Bjurholm innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Bjurholm så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Bjurholm kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Bjurholm.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Bjurholm som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.