Hitta åkeri i Bastuträsk

Annons:
I orten Bastuträsk finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 4 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Bastuträsk. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Bastuträsk som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västerbotten län som ligger nära dig som bor i Bastuträsk. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Bastuträsk hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Bastuträsk så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Bastuträsk så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Bastuträsk. Det finns flera olika åkerier att välja på i Bastuträsk och eventuellt även i närliggande städer i Västerbotten län.

Åkeri i Bastuträsk

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Bastuträsk vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bw Skogsbilarna AB
Vindelv. 30
930 61 BASTUTRÄSK


Larsson Åkeri AB, Yngve
Villag. 10
930 61 BASTUTRÄSK


Lundhs Åkeri AB, Peter
Kyrkog. 9
930 61 BASTUTRÄSK


TWT Kran AB
Skolg. 28
930 61 BASTUTRÄSK

Annons:

Transportfirmor i Bastuträsk

Många av de olika åkerierna i Bastuträsk från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Bastuträsk kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Bastuträsk

Bastuträsk är en tätort i Norsjö kommun, belägen cirka 50 kilometer väster om Skellefteå. I Bastuträsk ansluter järnvägen Bastuträsk–Skellefteå-Skelleftehamn till stambanan genom övre Norrland.

Yta: 109,33 hektar
Invånarantal: 392, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Bastuträsk

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Bastuträsk innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Bastuträsk så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Bastuträsk kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Bastuträsk.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Bastuträsk som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.