Hitta åkeri i Likenäs

Annons:
I orten Likenäs finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 2 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Likenäs. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Likenäs som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Värmland län som ligger nära dig som bor i Likenäs. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Likenäs hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Likenäs så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Likenäs så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Likenäs. Det finns flera olika åkerier att välja på i Likenäs och eventuellt även i närliggande städer i Värmland län.

Åkeri i Likenäs

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Likenäs vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Arnesson Åkeri AB, Gunnar
Likenäsv. 75
680 63 Likenäs


T-I Olssons Transport AB
Likenäsv. 75
680 63 Likenäs

Annons:

Transportfirmor i Likenäs

Många av de olika åkerierna i Likenäs från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Likenäs kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Likenäs

Likenäs är en småort i Dalby socken i Torsby kommun belägen i Klarälvdalen. Likenäs var tingsplats för Älvdals härad till 1971.

Yta: 88 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Likenäs

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Likenäs innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Likenäs så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Likenäs kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Likenäs.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Likenäs som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.