Hitta åkeri i Deje

Annons:
I orten Deje finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 4 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Deje. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Deje som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Värmland län som ligger nära dig som bor i Deje. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Deje hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Deje så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Deje så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Deje. Det finns flera olika åkerier att välja på i Deje och eventuellt även i närliggande städer i Värmland län.

Åkeri i Deje

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Deje vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Pallin Åkeri AB
Älvdalsv. 67
669 31 DEJE


Roger Videkull, Rovab AB
Utterv. 12
669 32 Deje


S Å Dahlström Åkeri
Halla 5
669 91 DEJE


Sven-Åke Dahlströms Åkeri AB
Halla 5
669 91 DEJE

Annons:

Transportfirmor i Deje

Många av de olika åkerierna i Deje från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Deje kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Deje

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånarantal: 2742, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Deje

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Deje innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Deje så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Deje kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Deje.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Deje som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.