Hitta åkeri i Uppsala

Annons:
I orten Uppsala finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 12 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Uppsala. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Uppsala som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Uppsala län som ligger nära dig som bor i Uppsala. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Uppsala hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Uppsala så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Uppsala så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Uppsala. Det finns flera olika åkerier att välja på i Uppsala och eventuellt även i närliggande städer i Uppsala län.

Åkeri i Uppsala

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Uppsala vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

A-J Express Service AB
Nymansg. 4
753 23 Uppsala


Expresservice i Sverige AB
Gnistag. 5
754 54 UPPSALA


Flyttfirma Östra Aros Transport
Vaksala Eke Hus E
755 94 Uppsala


Gimo Åkeri Fjärr AB
Sofielundsg. 5
753 23 Uppsala


Lindgrens Åkeri AB, Magnus
Gäsmesta 212
755 92 Uppsala


MLT
Spikg. 1
751 06 UPPSALA


Mälarfrakt AB, Trailertransporter
Faxan
755 96 Uppsala


Sven Johanssons Åkeri AB
Sågarg. 22
753 18 Uppsala


Sören Carlsson Åkeri
Mariedalsg. 8
754 53 Uppsala


Thorell Stig Åkeri AB
Ginstv. 44
755 50 Uppsala


Transschakt
Sågarg. 16
753 18 Uppsala


Uppsala Stadsbud
S:t Eriks Gränd 6
753 10 Uppsala

Annons:

Transportfirmor i Uppsala

Många av de olika åkerierna i Uppsala från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Uppsala kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Uppsala

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Uppsala

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Uppsala innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Uppsala så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Uppsala kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Uppsala.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Uppsala som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.