Hitta åkeri i Östhammar

Annons:
I orten Östhammar finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 7 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Östhammar. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Östhammar som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Uppsala län som ligger nära dig som bor i Östhammar. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Östhammar hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Östhammar så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Östhammar så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Östhammar. Det finns flera olika åkerier att välja på i Östhammar och eventuellt även i närliggande städer i Uppsala län.

Åkeri i Östhammar

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Östhammar vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

B & T Skogstransporter AB
Marka 282
742 92 östhammar


F Johansson Åkeri, AB
Uppskedika 272
742 92 östhammar


Flyttfirma Östra Aros Transport AB
Nolsterby
742 91 ÖSTHAMMAR


Isacsons Betonghåltagning, AB
L. Aspö 138
742 94 östhammar


JOKAB, John Karlsson Åkeri AB
Verkstadsv. 7
742 34 östhammar


Johansson B-O Entreprenad & Transport AB
Mälby 5
742 91 ÖSTHAMMAR


Rönnblad Transport Och Bygg
Rapphöneg. 3
742 36 östhammar

Annons:

Transportfirmor i Östhammar

Många av de olika åkerierna i Östhammar från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Östhammar kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Östhammar

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Östhammar

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Östhammar innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Östhammar så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Östhammar kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Östhammar.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Östhammar som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.