Hitta åkeri i Östervåla

Annons:
I orten Östervåla finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 10 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Östervåla. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Östervåla som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Uppsala län som ligger nära dig som bor i Östervåla. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Östervåla hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Östervåla så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Östervåla så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Östervåla. Det finns flera olika åkerier att välja på i Östervåla och eventuellt även i närliggande städer i Uppsala län.

Åkeri i Östervåla

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Östervåla vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Andersson Åkeri AB, Niclas
Dillners v. 5
740 46 ÖSTERVÅLA


Erland Markussons Åker
Buckarby 132
740 46 ÖSTERVÅLA


Flisbilen Från Våla AB
Kanikebo
740 46 ÖSTERVÅLA


Lövlunda Entreprenad AB
Sillebo 104 Lövlunda
740 46 ÖSTERVÅLA


Markussons Åkeri AB, Erland
Buckarby
740 46 ÖSTERVÅLA


Roland Lundins Åkeri AB
Ettinga
740 46 ÖSTERVÅLA


Ronnie Söderlunds Åkeri
Vreta 230
740 46 ÖSTERVÅLA


Stormlinds Transport HB
Uppsalav. 13
740 46 ÖSTERVÅLA


Tld Transport AB
Ol-jansv. 11 D
740 46 ÖSTERVÅLA


Tomsun Transport
Hindersbo 616
740 46 ÖSTERVÅLA

Annons:

Transportfirmor i Östervåla

Många av de olika åkerierna i Östervåla från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Östervåla kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Östervåla

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Östervåla

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Östervåla innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Östervåla så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Östervåla kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Östervåla.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Östervåla som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.