Hitta åkeri i Knutby

Annons:
I orten Knutby finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 7 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Knutby. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Knutby som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Uppsala län som ligger nära dig som bor i Knutby. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Knutby hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Knutby så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Knutby så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Knutby. Det finns flera olika åkerier att välja på i Knutby och eventuellt även i närliggande städer i Uppsala län.

Åkeri i Knutby

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Knutby vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Erling Lund Åkeri AB
Ola 22
740 12 KNUTBY


Gränstaholm AB
Gränsta 207
740 12 KNUTBY


Lifvendahl Transport AB
Rönnv. 7
740 12 KNUTBY


Lindqvist Åkeri AB, Peter
Ignesta 34
740 12 KNUTBY


Micryd, AB
Ägov. 8
740 12 KNUTBY


Sjöviks Bygg
Knutby-ösby 8
740 12 KNUTBY


Upplands Frakt & Grus AB
Bladåkersby 31
740 12 KNUTBY

Annons:

Transportfirmor i Knutby

Många av de olika åkerierna i Knutby från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Knutby kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Knutby

Knutby är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Knutby socken. Knutby ligger omkring fyra mil öster om Uppsala. Mellan 1842 och 1917 var Knutby tingsställe för Närdinghundra härad.

Yta: 54,87 hektar
Invånarantal: 564, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Knutby

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Knutby innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Knutby så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Knutby kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Knutby.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Knutby som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.