Hitta åkeri i Knivsta

Annons:
I orten Knivsta finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 20 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Knivsta. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Knivsta som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Uppsala län som ligger nära dig som bor i Knivsta. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Knivsta hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Knivsta så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Knivsta så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Knivsta. Det finns flera olika åkerier att välja på i Knivsta och eventuellt även i närliggande städer i Uppsala län.

Åkeri i Knivsta

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Knivsta vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

AR-Transport AB
Genv. 50
741 44 Knivsta


Adex Transport AB
Bo Karlssons Åkeri
Täby 15
741 94 KNIVSTA


Bohlin Åkeri AB, Bertil
Åsby 318
741 94 KNIVSTA


Flaskrevision
Hyvelg. 52
741 71 Knivsta


G Wibergs Gräv & Transport AB
Marma 126
741 93 Knivsta


Harry Söderström Entreprenadmaskiner AB
Lovisedalsv. 6
741 30 KNIVSTA


Jan Säfström Åkeri i Knivsta
Ostmästargatan 14
741 39 Knivsta


Johanssons Entreprenad, Kjell
Hagtorpsvägen 74
741 95 Knivsta


Långhundra Transport AB
Strömsbro 104
741 95 Knivsta


Olsson, Yngve Roland
Edeby 20
741 91 Knivsta


R & B Logistik AB
Ledinge
741 90 KNIVSTA


Sigtuna Åkeri AB
Underberga 220
741 91 Knivsta


Sten Säfström Lyft & Transport
Tallkottsv. 7
741 43 KNIVSTA


Sten Säfströms Lyft & Transport AB
Tallkottsv. 7
741 43 KNIVSTA


U&T Schakt och Trailertransporter AB
Fransta Furuborg 34
741 95 Knivsta


Uppsala Miltransport AB
BERGTORP ÖSTUNA
741 94 KNIVSTA


Vassunda Servicecenter AB
Vassunda Andersberg
741 91 Knivsta


Wiströms Åkeri AB
Citronv. 39
741 31 Knivsta


Östuna Åkeri & Entreprenad AB
Änghagen 1
741 94 KNIVSTA

Annons:

Transportfirmor i Knivsta

Många av de olika åkerierna i Knivsta från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Knivsta kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Knivsta

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Knivsta

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Knivsta innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Knivsta så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Knivsta kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Knivsta.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Knivsta som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.