Hitta åkeri i Karlholmsbruk

Annons:
I orten Karlholmsbruk finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 5 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Karlholmsbruk. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Karlholmsbruk som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Uppsala län som ligger nära dig som bor i Karlholmsbruk. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Karlholmsbruk hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Karlholmsbruk så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Karlholmsbruk så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Karlholmsbruk. Det finns flera olika åkerier att välja på i Karlholmsbruk och eventuellt även i närliggande städer i Uppsala län.

Åkeri i Karlholmsbruk

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Karlholmsbruk vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Björks Åkeri AB, Lasse
Aspv. 3
819 40 KARLHOLMSBRUK


Eklöf, Henrik
Karlitplan 6 C
819 40 KARLHOLMSBRUK


Sandby Transport, AB
Sandby 240 F
819 62 KARLHOLMSBRUK


Transporttjänst i Karlholm AB
Kornsved 111
819 62 KARLHOLMSBRUK


Widlunds Åkeri AB
Näs 408
819 62 KARLHOLMSBRUK

Annons:

Transportfirmor i Karlholmsbruk

Många av de olika åkerierna i Karlholmsbruk från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Karlholmsbruk kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Karlholmsbruk

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Yta: 236,96 hektar
Invånarantal: 1150, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Karlholmsbruk

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Karlholmsbruk innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Karlholmsbruk så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Karlholmsbruk kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Karlholmsbruk.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Karlholmsbruk som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.