Hitta åkeri i Gimo

Annons:
I orten Gimo finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 6 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Gimo. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Gimo som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Uppsala län som ligger nära dig som bor i Gimo. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Gimo hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Gimo så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Gimo så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Gimo. Det finns flera olika åkerier att välja på i Gimo och eventuellt även i närliggande städer i Uppsala län.

Åkeri i Gimo

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Gimo vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Emil Martinsen Transport, AB
Rönng. 20
747 41 GIMO


Gimo Transport AB
Långg. 18
747 42 Gimo


Heléns Åkeri AB, Sven
Lugnet Valde
747 95 Gimo


Karlsson, Leif Holger
N. Hökhuvudsv. 9
747 95 Gimo


Korsbron Åkeri AB
Korsbron 15
747 95 Gimo


Stefan Sandins Åkeri AB
Textilg. 4
747 42 Gimo

Annons:

Transportfirmor i Gimo

Många av de olika åkerierna i Gimo från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Gimo kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Gimo

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Gimo

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Gimo innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Gimo så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Gimo kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Gimo.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Gimo som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.