Hitta åkeri i Tumba

Annons:
I orten Tumba finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 12 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Tumba. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Tumba som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Stockholm län som ligger nära dig som bor i Tumba. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Tumba hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Tumba så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Tumba så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Tumba. Det finns flera olika åkerier att välja på i Tumba och eventuellt även i närliggande städer i Stockholm län.

Åkeri i Tumba

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Tumba vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Alexis Bud & Transport AB
Hökbursv. 34
147 42 TUMBA


Düzgün Transport Stockholm AB
Passv. 37
147 53 TUMBA


Flyttsupporten Stockholm AB
Hålv. 4
147 53 TUMBA


Hlg Pack Delivery AB
Blomsterv. 14
147 31 TUMBA


Jlc Konsult
Stockstigen 7
147 52 Tumba


P.A Enströms Bud & Transport
Lantjägarv. 120
147 55 TUMBA


Peter Forsberg Åkeri AB
Finkmossv. 112
147 34 Tumba


T L Bud AB
Odlingsv. 22
147 50 Tumba


Tedh Elestad Åkeri AB
Finkmossv. 174
147 34 Tumba


Transportörerna i Tumba AB
Götav. 7
147 31 TUMBA


Wikholm Åkeri AB
Broängsv. 34 A
147 32 Tumba


Åkeri Pimo HB
Finkmossv. 112
147 34 Tumba

Annons:

Transportfirmor i Tumba

Många av de olika åkerierna i Tumba från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Tumba kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Tumba

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Tumba

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Tumba innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Tumba så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Tumba kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Tumba.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Tumba som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.