Hitta åkeri i Stockholm

Annons:
I orten Stockholm finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 2 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Stockholm. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Stockholm som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Stockholm län som ligger nära dig som bor i Stockholm. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Stockholm hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Stockholm så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Stockholm så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Stockholm. Det finns flera olika åkerier att välja på i Stockholm och eventuellt även i närliggande städer i Stockholm län.

Åkeri i Stockholm

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Stockholm vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Björn Åkeri AB, Lasse
Gammelgårdsv. 21
112 64 Stockholm


Centrala Kyltransportbolaget i Stockholm AB
Upplagsv. 32
117 43 Stockholm

Annons:

Transportfirmor i Stockholm

Många av de olika åkerierna i Stockholm från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Stockholm kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Stockholm

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Stockholm innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Stockholm så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Stockholm kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Stockholm.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Stockholm som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.