Hitta åkeri i Stenhamra

Annons:
I orten Stenhamra finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 9 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Stenhamra. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Stenhamra som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Stockholm län som ligger nära dig som bor i Stenhamra. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Stenhamra hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Stenhamra så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Stenhamra så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Stenhamra. Det finns flera olika åkerier att välja på i Stenhamra och eventuellt även i närliggande städer i Stockholm län.

Åkeri i Stenhamra

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Stenhamra vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Allmar Bygg Och Fasad AB
Ängsv. 12 B
179 61 STENHAMRA


BAG Installation AB
Alviksv. 10
179 62 Stenhamra


Ekerö Småfrakt HB
Silvav. 11
179 63 STENHAMRA


H.Svantesson Åkeri AB
Sjöhällsv. 14
179 61 STENHAMRA


Hans Svantesson Åkeri
Sjöhäll
179 61 STENHAMRA


Lövhagens Transport, AB
Bladgränd 3
179 62 Stenhamra


Munsö Transporter AB
Strandv. 5
179 61 STENHAMRA


Pallexpressen i Stockholm AB
Smedsbacksv. 12
179 61 STENHAMRA


Wanderley Transport AB
Klevbergsv. 14
179 60 Stenhamra

Annons:

Transportfirmor i Stenhamra

Många av de olika åkerierna i Stenhamra från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Stenhamra kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Stenhamra

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Stenhamra

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Stenhamra innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Stenhamra så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Stenhamra kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Stenhamra.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Stenhamra som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.