Hitta åkeri i Sorunda

Annons:
I orten Sorunda finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 13 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Sorunda. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Sorunda som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Stockholm län som ligger nära dig som bor i Sorunda. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Sorunda hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Sorunda så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Sorunda så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Sorunda. Det finns flera olika åkerier att välja på i Sorunda och eventuellt även i närliggande städer i Stockholm län.

Åkeri i Sorunda

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Sorunda vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Almis AB
Brennius Åkeri & Transport AB, Hans
Hästnäsv. 81
148 97 SORUNDA


C. FreskS Åkeri
Konvaljev. 6
148 71 SORUNDA


Forslins Åkeri Sorunda AB, T
Hoxla Byväg 22
148 70 Sorunda


Gudby Gård
Gudby 11
148 70 Sorunda


J.Å.B Åkeri AB
Björkbacken 4
148 96 Sorunda


Jonas Nordin Åkeri & Entreprenad AB
Fagerlundsv. 19
148 96 Sorunda


Kamp Transport AB
Hästnäsv. 12
148 97 SORUNDA


Lisö Maskin & Åkeri AB
Lappalund 16
148 97 SORUNDA


Micke Laakso Åkeri AB
Anneberg 43
148 96 Sorunda


N G Åbergs Åkeri
Långbackav. 2
148 70 Sorunda


Rangsta Åkeri AB
Grönviks Sjöv. 3
148 97 SORUNDA


S-G Johanssons Åkeri AB
Otterstav. 2
148 70 Sorunda

Annons:

Transportfirmor i Sorunda

Många av de olika åkerierna i Sorunda från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Sorunda kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Sorunda

Sorunda är en tätort i Nynäshamns kommun bestående av flera mindre byar där även Sorunda kyrka ligger, sockenkyrka i Sorunda socken. Nära kyrkan ligger en tingshög.

Yta: 110,32 hektar
Invånarantal: 1 307, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Sorunda

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Sorunda innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Sorunda så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Sorunda kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Sorunda.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Sorunda som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.