Hitta åkeri i Solna

Annons:
I orten Solna finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 12 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Solna. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Solna som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Stockholm län som ligger nära dig som bor i Solna. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Solna hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Solna så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Solna så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Solna. Det finns flera olika åkerier att välja på i Solna och eventuellt även i närliggande städer i Stockholm län.

Åkeri i Solna

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Solna vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

BPO4U
Gustav III:s Boulevard 18
169 73 SOLNA


Blå Expressen
Österv. 6
169 52 Solna


Br. Leino Bil & Transport AB
070 - 315 68 40Carls Vagn och Transport AB
Ankdammsg. 5 E
171 67 SOLNA


Cb Solutions Entreprenad AB
Jungfrudansen 58
171 51 Solna


Green Cargo AB
Svetsarv. 10
171 41 SOLNA


Hagerman Åkeri AB, T.L.
Björnstigen 36
170 72 Solna


Hanman AB
Erik Sandbergs g. 48
169 34 Solna


Hatims Import/Export
Jungfrudansen 90
171 51 Solna


Millqvist Budservice
Törnbacken 2
170 67 Solna


Solna Flytt, Bud Och Städ Tjänst
Rådjursstigen 5
170 76 Solna


Solnafixxarna Ekonomisk Förening
Englundav. 9
171 41 SOLNA

Annons:

Transportfirmor i Solna

Många av de olika åkerierna i Solna från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Solna kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Solna

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Pris för åkerier och transportfirmor i Solna

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Solna innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Solna så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Solna kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Solna.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Solna som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.