Hitta åkeri i Sollentuna

Annons:
I orten Sollentuna finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 13 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Sollentuna. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Sollentuna som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Stockholm län som ligger nära dig som bor i Sollentuna. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Sollentuna hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Sollentuna så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Sollentuna så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Sollentuna. Det finns flera olika åkerier att välja på i Sollentuna och eventuellt även i närliggande städer i Stockholm län.

Åkeri i Sollentuna

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Sollentuna vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

A-J Express Service AB
Sidensvansv. 8
192 55 SOLLENTUNA


Alfta Frakt AB
Sollentunav. 15
191 35 Sollentuna


Billefält Transport AB
Kappetorpsv. 1
192 77 SOLLENTUNA


Edsbacka Entreprenad
Terrängv. 1
192 48 SOLLENTUNA


K.H. Wetterlunds Åkeri AB
Kuskv. 1
191 62 Sollentuna


L & K Konsult AB
Åsgårdsv. 15
191 43 SOLLENTUNA


Mikael Norell Transport
Porsv. 20
192 48 SOLLENTUNA


P Weseth Transport AB
Dragonv. 14
192 78 Sollentuna


Stockholms Flyttningsbyrå AB
Ström, Algot Ingemar
Lövåsv. 13
191 45 SOLLENTUNA


Turebergs Transport AB
Kappetorpsv. 1
192 77 SOLLENTUNA


Turebergs Verkstad AB
Kappetorpsv. 1
192 77 SOLLENTUNA


Turebergs Åkeri AB
Kappetorpsv. 1
192 77 SOLLENTUNA

Annons:

Transportfirmor i Sollentuna

Många av de olika åkerierna i Sollentuna från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Sollentuna kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Sollentuna

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Pris för åkerier och transportfirmor i Sollentuna

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Sollentuna innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Sollentuna så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Sollentuna kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Sollentuna.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Sollentuna som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.