Hitta åkeri i Södertälje

Annons:
I orten Södertälje finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 9 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Södertälje. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Södertälje som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Stockholm län som ligger nära dig som bor i Södertälje. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Södertälje hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Södertälje så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Södertälje så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Södertälje. Det finns flera olika åkerier att välja på i Södertälje och eventuellt även i närliggande städer i Stockholm län.

Åkeri i Södertälje

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Södertälje vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Budforum AB
Tallv. 2
151 38 SÖDERTÄLJE


Davéns Åkeri AB
Brunnsängsv. 32
152 42 SÖDERTÄLJE


Foria AB
Morabergsv. 17
152 42 SÖDERTÄLJE


Hammar-Frakt i Södertälje AB
Förrådsv. 8
151 48 Södertälje


Hans Sjödins Åkeri AB
Vretensv. 5
152 57 SÖDERTÄLJE


Hedins Åkeri AB, Kurt
Tallv. 8
151 38 SÖDERTÄLJE


Recycling Partner I Södertälje AB
Uthamnsv. 4
151 38 SÖDERTÄLJE


T.W.I.N Team AB
Högantorpsv. 101
152 95 SÖDERTÄLJE


Täta Hus
REGEMENTSGATAN BYGGNAD 111 111
151 13 Södertälje

Annons:

Transportfirmor i Södertälje

Många av de olika åkerierna i Södertälje från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Södertälje kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Södertälje

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Södertälje

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Södertälje innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Södertälje så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Södertälje kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Södertälje.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Södertälje som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.