Hitta åkeri i Skärholmen

Annons:
I orten Skärholmen finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 21 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Skärholmen. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Skärholmen som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Stockholm län som ligger nära dig som bor i Skärholmen. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Skärholmen hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Skärholmen så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Skärholmen så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Skärholmen. Det finns flera olika åkerier att välja på i Skärholmen och eventuellt även i närliggande städer i Stockholm län.

Åkeri i Skärholmen

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Skärholmen vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Adja Skrädderi Center
Gröna Stugans v. 23
127 34 SKÄRHOLMEN


BITA Bilic & Tassis Transport AB
Stävholmsgränd 117
127 49 SKÄRHOLMEN


Budman i Stockholm AB
Auroragränd 1
127 61 SKÄRHOLMEN


Burpoolen
Lövsätragränd 43
127 36 SKÄRHOLMEN


Chord Work AB
Oxholmsgränd 3
127 48 Skärholmen


Diamond Express Åkeri AB
Ekholmsv. 359
127 51 Skärholmen


Empo Logistics
Lindholmsbacken 38
127 49 SKÄRHOLMEN


Foria AB
Strömsätravägen 21
127 35 Skärholmen


I.H Transport AB
Ängsholmsgränd 12
127 42 Skärholmen


Kantimar Transport AB
072 - 857 22 10



Katarzyna Madejska
Kungssätrav. 15
127 37 Skärholmen


Li - Stina AB
Vårbergsplan 32
127 43 SKÄRHOLMEN


Mkr Transport Stockholm AB
Strömsätravägen
127 35 Skärholmen


Mood Taxi AB
Ekholmsv. 242
127 51 Skärholmen


Rayanco AB
Lammholmsbacken 41
127 49 SKÄRHOLMEN


Rayanco för flytt & transport KB
Lammholmsbacken 41
127 49 SKÄRHOLMEN


Smajl Transport AB
Strömsätrav. 18
127 35 Skärholmen


Svenska Städ & Flyttservice AB
Lindholmsbacken 123
127 49 SKÄRHOLMEN


Sätra Flytt och Pack KB
Lövsätragränd 33
127 36 SKÄRHOLMEN


Tonum AB
Vita Liljans v. 83
127 60 Skärholmen


Trångsunds Åkeri & Transport AB
Stensätrav. 2
127 39 Skärholmen

Annons:

Transportfirmor i Skärholmen

Många av de olika åkerierna i Skärholmen från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Skärholmen kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Skärholmen

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Pris för åkerier och transportfirmor i Skärholmen

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Skärholmen innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Skärholmen så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Skärholmen kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Skärholmen.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Skärholmen som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.