Hitta åkeri i Skå

Annons:
I orten Skå finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 9 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Skå. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Skå som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Stockholm län som ligger nära dig som bor i Skå. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Skå hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Skå så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Skå så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Skå. Det finns flera olika åkerier att välja på i Skå och eventuellt även i närliggande städer i Stockholm län.

Åkeri i Skå

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Skå vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Gs Medicin AB
Enlundav. 30 A
179 75 SKÅ


Isaksson Åkeri AB, M
Fågelängsv. 15 Troxhammar
179 75 SKÅ


Lejax AB
Hammarkvarnsv. 4
179 75 SKÅ


Mi Lots
Tureholmsvägen 100
179 75 SKÅ


Mälarötransport Och Service
Ekebo
179 75 SKÅ


Orchis Mellangårds AB
Boställsvägen 4
179 75 SKÅ


Tk Tankbilar AB
Tureholmsbacken 10
179 75 SKÅ


Tomas Pettersson Åkeri AB
Tureholmsbacken 10
179 75 SKÅ


Törnby Entreprenad AB
Törnby Gård
179 75 SKÅ

Annons:

Transportfirmor i Skå

Många av de olika åkerierna i Skå från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Skå kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Skå

Skå socken i Uppland ingick i Färentuna härad och är sedan 1971 en del av Ekerö kommun, från 2016 inom Färingsö distrikt. Skå socken ligger väster om Stockholm på södra Färingsö med Långtarmen i söder och Mörbyfjärden i öster. Socknen har odlad slättbygd som omväxlar med höjder speciellt i väster.

Yta: 19 km2
Invånarantal: 738, år 1952

Pris för åkerier och transportfirmor i Skå

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Skå innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Skå så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Skå kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Skå.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Skå som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.