Hitta åkeri i Sigtuna

Annons:
I orten Sigtuna finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 2 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Sigtuna. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Sigtuna som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Stockholm län som ligger nära dig som bor i Sigtuna. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Sigtuna hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Sigtuna så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Sigtuna så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Sigtuna. Det finns flera olika åkerier att välja på i Sigtuna och eventuellt även i närliggande städer i Stockholm län.

Åkeri i Sigtuna

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Sigtuna vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

GJ Mark & Entreprenad i Sigtuna AB
Ekuddsv. 5
193 91 Sigtuna


Söderlindh, Transport AB Hans
Emunds v. 3
193 40 Sigtuna

Annons:

Transportfirmor i Sigtuna

Många av de olika åkerierna i Sigtuna från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Sigtuna kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Sigtuna

Sigtuna är en tätort i Sigtuna kommun i Stockholm. Sigtuna ligger vid Mälaren och grundades av Erik Segersäll runt år 980. Sigtuna var den första egentliga staden i dåvarande Sverige och sedan säte för den förste kristne kungen, Olof Skötkonung, som här lät slå de första svenska mynten.

Yta: 456,66 hektar
Invånarantal: 8444, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Sigtuna

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Sigtuna innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Sigtuna så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Sigtuna kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Sigtuna.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Sigtuna som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.