Hitta åkeri i Kungsängen

Annons:
I orten Kungsängen finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 17 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Kungsängen. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Kungsängen som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Stockholm län som ligger nära dig som bor i Kungsängen. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Kungsängen hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Kungsängen så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Kungsängen så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Kungsängen. Det finns flera olika åkerier att välja på i Kungsängen och eventuellt även i närliggande städer i Stockholm län.

Åkeri i Kungsängen

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Kungsängen vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Ahlinder Åkeri, L
Vickbergavägen 3
196 93 KUNGSÄNGEN


Arenhammars Åkeri AB
Skyttens v. 74
196 31 KUNGSÄNGEN


BosseS Grus & Bergtransport
Bygdegårdsv. 34
196 30 Kungsängen


Cafe Örnäs Transporter AB
Örnäsv. 9
196 92 Kungsängen


G.B. Frakt
Blockflöjtstigen 36
196 37 KUNGSÄNGEN


Go Team AB
Bergv. 14 D
196 31 KUNGSÄNGEN


Kretz Consulting Stockholm HB
Rumbastigen 14
196 38 Kungsängen


Ls Holm, AB
Brunna Gård
196 92 Kungsängen


P&P Trading AB
Granhammar V. Ryd Prästgård 1
196 92 Kungsängen


Schakt & Transport i Järfälla
Kungsv. 1
196 30 Kungsängen


Sidéns Åkeri AB
Örnäsv. 7
196 92 Kungsängen


Stockholm Distribution & Transport AB
Brunna Gård
196 92 Kungsängen


Svensk Åkeri AB
Kraftv. 60
196 37 KUNGSÄNGEN


Temp Trans AB
Örnäsv. 13
196 92 Kungsängen


Transport Ulf Möller AB
Mätarv. 5 B
196 37 KUNGSÄNGEN


Upplands-Bro Transport AB
Länsmans v. 2
196 34 Kungsängen


Özpa Åkeri AB
Kakelstigen 37
196 38 Kungsängen

Annons:

Transportfirmor i Kungsängen

Många av de olika åkerierna i Kungsängen från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Kungsängen kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Kungsängen

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Kungsängen

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Kungsängen innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Kungsängen så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Kungsängen kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Kungsängen.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Kungsängen som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.