Hitta åkeri i Järna

Annons:
I orten Järna finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 18 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Järna. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Järna som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Stockholm län som ligger nära dig som bor i Järna. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Järna hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Järna så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Järna så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Järna. Det finns flera olika åkerier att välja på i Järna och eventuellt även i närliggande städer i Stockholm län.

Åkeri i Järna

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Järna vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Antonio Transporter AB
Billstav. 3
153 95 JÄRNA


Börje Amkeus Åkeri AB
Älmsta Gård
153 95 JÄRNA


Gillis Larsson Schakt & Planering
Storg. 25
153 30 Järna


Hernblad AB, S Å
Tuna Industriv. 13
153 30 Järna


J S Transport AB
Tuna Industriv. 13
153 30 Järna


Järna Recycling Service AB
Industrigatan 31
153 36 Järna


Järna Åkeri K. E. Andersson & Söner AB
Lövsta 43
153 95 JÄRNA


Konsult Viktor Henricsson
Svarttorp 27
153 95 JÄRNA


Lightcap AB
Svarttorp 1
153 95 JÄRNA


Osmens Åkeri AB, B
Borgsöv. 16
153 95 JÄRNA


Osméns Åkeri AB
Erikas v. 9
153 38 Järna


RB Johansson Åkeri AB
Ramsta 3
153 31 JÄRNA


Skandinavian Electro Control
Håknäs 5
153 91 JÄRNA


Stigberga Transport AB
Forsbrov. 3 Östanå
153 31 JÄRNA


Ulf Bergh Åkeri
Vackåstigen 10
153 95 JÄRNA


Widéns Timmer & Bygg AB
Myntastigen 15
153 31 JÄRNA


Överjärna Express AB
Överjärnaexpress
Violstigen 18
153 31 JÄRNA

Annons:

Transportfirmor i Järna

Många av de olika åkerierna i Järna från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Järna kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Järna

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Järna

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Järna innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Järna så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Järna kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Järna.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Järna som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.