Hitta åkeri i Järfälla

Annons:
I orten Järfälla finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 12 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Järfälla. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Järfälla som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Stockholm län som ligger nära dig som bor i Järfälla. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Järfälla hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Järfälla så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Järfälla så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Järfälla. Det finns flera olika åkerier att välja på i Järfälla och eventuellt även i närliggande städer i Stockholm län.

Åkeri i Järfälla

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Järfälla vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Alfa Omega International Transport AB
Saldov. 11
175 62 Järfälla


Andersson Åkeri AB, Kent
Saldov. 7
175 62 Järfälla


Familjen Anderssons Trav AB
Däckelv. 93
177 58 JÄRFÄLLA


HJ:s Transport AB
Bruttov. 6
175 43 JÄRFÄLLA


Jakobsson Åkeri, Staffan
Siriusv. 14
175 65 JÄRFÄLLA


Järfälla Åkeri AB
Sedelv. 1
175 67 JÄRFÄLLA


Mehsam Transport AB
Trehörningen 11
176 74 Järfälla


Rolf Persson Åkeri AB
Skarprättarv. 22
176 77 JÄRFÄLLA


Topent
Molnbackavägen 3
177 71 Järfälla


Tramplova AB
Veddestav. 18
175 62 Järfälla


Wiström-Mattssons Transport & Spedition AB
Fornv. 6
175 68 Järfälla


Z & R Städ HB
Bolinderv. 112
176 74 Järfälla

Annons:

Transportfirmor i Järfälla

Många av de olika åkerierna i Järfälla från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Järfälla kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Järfälla

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Pris för åkerier och transportfirmor i Järfälla

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Järfälla innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Järfälla så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Järfälla kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Järfälla.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Järfälla som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.