Hitta åkeri i Farsta

Annons:
I orten Farsta finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 15 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Farsta. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Farsta som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Stockholm län som ligger nära dig som bor i Farsta. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Farsta hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Farsta så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Farsta så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Farsta. Det finns flera olika åkerier att välja på i Farsta och eventuellt även i närliggande städer i Stockholm län.

Åkeri i Farsta

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Farsta vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Asgard Flytt och Städ AB
Havsörnsv. 86
123 53 FARSTA


B.E.S.T 24 HB
Kristinehamnsg. 12
123 44 FARSTA


Conny Ohlsson Åkeri AB
Boforsg. 21
123 46 FARSTA


Extrem Benzholm AB
Molkomsbacken 33
123 33 FARSTA


Flyttfirman 4 Ess AB
Sunneplan 2
123 44 FARSTA


Helicam Sweden
Ejderv. 24
123 49 Farsta


Herrängens Åkeri AB
Peder Smedhs v. 1
123 52 Farsta


Kök och Stenförädlarna D. Johansson
Russinv. 14
123 59 FARSTA


M & R Frakt AB
Molkomsbacken 26
123 33 FARSTA


Malikse
Nykroppag. 38
123 32 Farsta


Mtp Transport
Piprensarv. 16
123 57 FARSTA


Rapido Klara Transporter AB
Tobaksv. 1
123 57 FARSTA


Shahab Zadeh AB
Torsbyg. 10
123 41 Farsta


Shoma Travel
Havsörnsgränd 3
123 49 Farsta


Stockholms Trailer Trans, AB
Biskopsv. 6
123 52 Farsta

Annons:

Transportfirmor i Farsta

Många av de olika åkerierna i Farsta från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Farsta kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Farsta

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Pris för åkerier och transportfirmor i Farsta

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Farsta innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Farsta så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Farsta kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Farsta.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Farsta som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.