Hitta åkeri i Årsta

Annons:
I orten Årsta finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 18 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Årsta. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Årsta som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Stockholm län som ligger nära dig som bor i Årsta. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Årsta hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Årsta så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Årsta så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Årsta. Det finns flera olika åkerier att välja på i Årsta och eventuellt även i närliggande städer i Stockholm län.

Åkeri i Årsta

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Årsta vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Budcompaniett AB
Fiskhallsv. 18
120 44 ÅRSTA


Börje Arnesén Åkeri, AB
Frukthandlarv. 7
120 44 ÅRSTA


Cavi Transport O Assistans
Sköntorpsv. 5
120 38 årsta


City Transporter AB
Grosshandlarv. 2
120 44 ÅRSTA


Ekonomiska Föreningen Gula Transporter
Brunnbyv. 15
120 44 ÅRSTA


Flyttpoolen AB
Frukthandlarv. 9
120 44 ÅRSTA


Flyttpoolen Miljö Sverige AB
Frukthandlarv. 9
120 44 ÅRSTA


Gula Transporter AB
Brunnbyv. 15
120 44 ÅRSTA


Haleen Åkare AB
Ostmästargränd 5
120 40 ÅRSTA


Karl Johan Berglund Mark & Åkeri
Sandfjärdsg. 30
120 57 ÅRSTA


Kyl- Och Frysexpressen Mälardalen AB
Partihandlarv. 46
120 44 ÅRSTA


Lennart Niklassons Åkeri
Sandfjärdsg. 46
120 56 årsta


Qlave Partner AB
Sköntorpsv. 124
120 53 ÅRSTA


Seif Transport AB
Brunnbyv.
120 44 ÅRSTA


Ställföreträdarservice Sverige AB
Malgomajv. 21
120 60 ÅRSTA


Xter Logistics AB
Frukthandlarv. 5
120 44 ÅRSTA


Ågesta Transport AB
Fiskhallsv. 18
120 44 ÅRSTA


Årstafältets Åkeri AB
Brunnbyv. 20
120 44 ÅRSTA

Annons:

Transportfirmor i Årsta

Många av de olika åkerierna i Årsta från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Årsta kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Årsta

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånarantal: 17951, år 2014

Pris för åkerier och transportfirmor i Årsta

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Årsta innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Årsta så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Årsta kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Årsta.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Årsta som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.