Hitta åkeri i Stallarholmen

Annons:
I orten Stallarholmen finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 10 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Stallarholmen. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Stallarholmen som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Södermanland län som ligger nära dig som bor i Stallarholmen. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Stallarholmen hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Stallarholmen så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Stallarholmen så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Stallarholmen. Det finns flera olika åkerier att välja på i Stallarholmen och eventuellt även i närliggande städer i Södermanland län.

Åkeri i Stallarholmen

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Stallarholmen vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Ahlenius Åkeri AB
Krågesta Hasseludden
645 97 STALLARHOLMEN


An Transportservice
Dalkarlsv. 36
645 62 STALLARHOLMEN


Gisab I Strängnäs, AB
Borgv. 6
645 97 STALLARHOLMEN


Johansson N B Åkeri AB
Håstahagv. 17
645 62 STALLARHOLMEN


Laganders Företagsservice AB
Brogränd 3
645 61 Stallarholmen


Mantu Service AB
Krågesta 2
645 97 STALLARHOLMEN


Studentbilar Örebro AB
Villav. 19
645 61 Stallarholmen


Van Der Meulens Åkeri AB
Villav. 19
645 61 Stallarholmen


Westerfrakt AB
Tuna Nergård 2
645 97 STALLARHOLMEN


Westers Grus Och Transport AB
Tegelugnsv. 21
645 62 STALLARHOLMEN

Annons:

Transportfirmor i Stallarholmen

Många av de olika åkerierna i Stallarholmen från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Stallarholmen kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Stallarholmen

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Stallarholmen

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Stallarholmen innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Stallarholmen så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Stallarholmen kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Stallarholmen.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Stallarholmen som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.