Hitta åkeri i Katrineholm

Annons:
I orten Katrineholm finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 18 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Katrineholm. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Katrineholm som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Södermanland län som ligger nära dig som bor i Katrineholm. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Katrineholm hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Katrineholm så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Katrineholm så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Katrineholm. Det finns flera olika åkerier att välja på i Katrineholm och eventuellt även i närliggande städer i Södermanland län.

Åkeri i Katrineholm

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Katrineholm vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

A. Hellströms Åkeri AB
BONÄSVIKEN
641 91 KATRINEHOLM


Flenmo Frakt AB
Vegersberg Hyttakvarn
641 97 KATRINEHOLM


FraktService i Katrineholm AB
Ljungv. 6
641 39 KATRINEHOLM


Gillstam & Lindström AB
Åsporten 27
641 34 Katrineholm


Gj Åkeri
0150 - 223 53Haralds Transport AB
Sågv. 7
641 92 Katrineholm


Jk Däck & Allservice AB
Ängsv. 9
641 92 Katrineholm


Jonssons Åkeri AB, Börje
070 - 574 50 33Krp Logistik AB
Ljungv. 6
641 39 KATRINEHOLM


MC Transport i Katrineholm AB
Ljungv. 11
641 39 KATRINEHOLM


Mannbergs I Katrineholm AB
Luvsjög. 9
641 53 KATRINEHOLM


Nilssons Transport AB, Thomas
Åsg. 34
641 34 Katrineholm


Rikard Rudströms Åkeri AB
Trollenäsv. 5
641 92 Katrineholm


Stentorps Service AB Ann Christin&Sören Berglind
Dalv. 9
641 53 KATRINEHOLM


Stenvred Transport AB
Oppundav. 62
641 37 KATRINEHOLM


Svärdh Åkeri AB
V. Fredsg. 2 D
641 39 KATRINEHOLM


T B G Entreprenad Och Förartjänst
Forssjö Kårtorp
641 93 KATRINEHOLM


m4 gruppen AB
Mejerig. 13
641 39 KATRINEHOLM

Annons:

Transportfirmor i Katrineholm

Många av de olika åkerierna i Katrineholm från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Katrineholm kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Katrineholm

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Katrineholm

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Katrineholm innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Katrineholm så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Katrineholm kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Katrineholm.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Katrineholm som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.