Hitta åkeri i Flen

Annons:
I orten Flen finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 8 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Flen. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Flen som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Södermanland län som ligger nära dig som bor i Flen. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Flen hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Flen så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Flen så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Flen. Det finns flera olika åkerier att välja på i Flen och eventuellt även i närliggande städer i Södermanland län.

Åkeri i Flen

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Flen vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Eriksson Tage, Åkeri AB
Florag. 7
642 36 Flen


Fågeltransportbolaget I Katrineholm AB
Taljav. 4
642 91 FLEN


GB Grossisten i Sörmland AB
Taljav. 6
642 91 FLEN


Gts Frakt AB
Taljav. 4
642 91 FLEN


KG Lindén Transport AB
Ljungbacken 174
642 92 Flen


Skebokvarns Åkeri AB
Brog. 8
642 34 Flen


Sverre Arnstad Firma
Ekensbergsv. 1
642 91 FLEN


W H Erikssons Åkeri AB
Bergsg. 30
642 31 FLEN

Annons:

Transportfirmor i Flen

Många av de olika åkerierna i Flen från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Flen kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Flen

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Flen

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Flen innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Flen så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Flen kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Flen.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Flen som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.