Hitta åkeri i Björkvik

Annons:
I orten Björkvik finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 3 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Björkvik. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Björkvik som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Södermanland län som ligger nära dig som bor i Björkvik. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Björkvik hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Björkvik så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Björkvik så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Björkvik. Det finns flera olika åkerier att välja på i Björkvik och eventuellt även i närliggande städer i Södermanland län.

Åkeri i Björkvik

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Björkvik vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Björkviks Åkeri AB
Glindran Ängby Gård
640 20 Björkvik


Björkviks Åkeri AB
Glindran Ängby 2
640 20 Björkvik


Åbrinks Åkeri AB
Fall Arbetarbostaden
640 20 Björkvik

Annons:

Transportfirmor i Björkvik

Många av de olika åkerierna i Björkvik från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Björkvik kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Björkvik

Björkvik är en tätort i Katrineholms kommun och kyrkbyn i Björkviks socken, belägen vid sjön Yngaren. Kyrkan i Björkviks socken flyttades till byn Vedebys ägor 1875. Ännu i början på 1900-talet saknades någon ort med namnet Björkvik.

Yta: 95,75 hektar
Invånarantal: 492, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Björkvik

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Björkvik innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Björkvik så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Björkvik kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Björkvik.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Björkvik som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.