Hitta åkeri i Bettna

Annons:
I orten Bettna finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 5 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Bettna. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Bettna som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Södermanland län som ligger nära dig som bor i Bettna. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Bettna hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Bettna så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Bettna så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Bettna. Det finns flera olika åkerier att välja på i Bettna och eventuellt även i närliggande städer i Södermanland län.

Åkeri i Bettna

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Bettna vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Apaltorps Gård Bygg & Entreprenad
Skaresta Sundsberg
640 33 Bettna


Apaltorps Gård Bygg & Entreprenad AB
Skaresta Dalbo
640 33 Bettna


B J E Förvaltnings AB
Sofielund
640 33 Bettna


Ericsson & Söner Åkeri AB, B J
Sofielund
640 33 Bettna


K Öhman Schakt O Transport AB
Slåtterv. 4
640 33 Bettna

Annons:

Transportfirmor i Bettna

Många av de olika åkerierna i Bettna från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Bettna kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Bettna

Bettna är en tätort och tidigare stationssamhälle i Flens kommun i Södermanlands län i Bettna socken. Platsen ligger i en gammal odlingsbygd med talrika fornlämningar. Ungefär från Löta Handel längs med gärdena mot Vrena mekaniska löper en grav från 500-800 e.Kr.

Yta: 99,26 hektar
Invånarantal: 412, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Bettna

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Bettna innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Bettna så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Bettna kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Bettna.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Bettna som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för