Transportfirma - Klimex i Vitaby

Annons:
Klimex i Vitaby är ett företag inom transport, logistik, åkeri och lastbilar i Vitaby som kan transportera gods och varor åt dig med lastbil. Du kan också eventuellt hyra en lastbil i Vitaby av Klimex. Det är rekommenderat att du också kontaktar andra transportfirmor i Vitaby och Skåne län för att få det bästa erbjudandet eftersom priser och tillgänglighet varierar mellan de olika transportfirmorna i Vitaby.
Annons:

Det är rekommenderat att också kolla in åkerier och transportfirmor i mindre orter eftersom priserna ofta är lägre hos dem, på så vis kan du minska dina utgifter genom att göra en enkel jämförelse mellan de olika åkerierna. Klimex är ett av flera åkerier och transportfirmor du hittar i Vitaby som ligger i Skåne län där du får hjälp med att transportera och frakta gods och varor med lastbil.

Kontaktuppgifter till Klimex i Vitaby

Nedan hittar du aktuella kontaktuppgifter om du vill komma i kontakt med åkeri eller transportfirma Klimex i Vitaby.
Annons:

Klimex
Möllekärrsv. 18
277 36 Vitaby
0414 - 722 56


Vägbeskrivning och karta till Klimex i Vitaby

För att hitta vägen till Klimex i Vitaby kan du ta hjälp av vägbeskrivningen i nedan kartaKommenterat om Klimex i Vitaby


Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.