Hitta åkeri i Vankiva

Annons:
I orten Vankiva finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 5 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Vankiva. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Vankiva som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Vankiva. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Vankiva hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Vankiva så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Vankiva så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Vankiva. Det finns flera olika åkerier att välja på i Vankiva och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Vankiva

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Vankiva vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Ae Åkeri AB
Ljungamölla 2573
281 95 VANKIVA


Enarssons Åkeri AB, Ingvar
Tullstorp Tullsbo 2522
281 95 VANKIVA


M. Gustolf Åkeri AB
Koboda 2555
281 95 VANKIVA


Perssons Liv & Slaktdjursförm, HB M
Vankiva 8396
281 95 VANKIVA


Vankiva Gods Transport
Mossv. 22
281 95 VANKIVA

Annons:

Transportfirmor i Vankiva

Många av de olika åkerierna i Vankiva från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Vankiva kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Vankiva

Vankiva är en tätort i Hässleholms kommun och kyrkby i Vankiva socken i Skåne. I Vankiva ligger Vankiva kyrka. Förutom ett gatukök har byn har även haft en bensinmack, skola och affär som numera är nedlagda.

Yta: 44,06 hekta
Invånarantal: 340, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Vankiva

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Vankiva innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Vankiva så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Vankiva kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Vankiva.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Vankiva som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.