Hitta åkeri i Trelleborg

Annons:
I orten Trelleborg finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 12 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Trelleborg. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Trelleborg som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Trelleborg. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Trelleborg hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Trelleborg så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Trelleborg så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Trelleborg. Det finns flera olika åkerier att välja på i Trelleborg och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Trelleborg

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Trelleborg vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Billgrens Åkeri AB, Håkan
Västra Virestads Byaväg 74
231 91 Trelleborg


Bröderna Jönssons Lyft &
Lavettv. 6
231 66 Trelleborg


Conny Sjöstedts Åkeri
Hallasvängen 31 A
231 65 TRELLEBORG


Karlssons Åkeri, Peter
Omv. 5 B
231 62 Trelleborg


Kvists Åkeri AB
Sjöviksv. 25
231 62 Trelleborg


Lokes Bud
070 - 790 74 50Ronnys Tak & Transport AB
Lyckebovägen
231 93 Trelleborg


Sockerfraktarna Syd AB
Villiegårdavägen 82
231 95 Trelleborg


Sydlyft AB
Vemmerlövs Stationsväg 1
231 94 TRELLEBORG


Trelleborgs Bulk J Malmborg
Östersjög. 4
231 62 Trelleborg


Åkeri AB Nils Olof Nilsson
Sjöviksv. 7
231 62 Trelleborg


Östersjöterminalen AB
Västerg. 4
231 64 Trelleborg

Annons:

Transportfirmor i Trelleborg

Många av de olika åkerierna i Trelleborg från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Trelleborg kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Trelleborg

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Trelleborg

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Trelleborg innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Trelleborg så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Trelleborg kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Trelleborg.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Trelleborg som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.