Hitta åkeri i Södra Sandby

Annons:
I orten Södra Sandby finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 1 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Södra Sandby. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Södra Sandby som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Södra Sandby. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Södra Sandby hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Södra Sandby så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Södra Sandby så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Södra Sandby. Det finns flera olika åkerier att välja på i Södra Sandby och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Södra Sandby

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Södra Sandby vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Nilsson Kent, Åkeri
Sandby 1661
247 92 Södra Sandby

Annons:

Transportfirmor i Södra Sandby

Många av de olika åkerierna i Södra Sandby från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Södra Sandby kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Södra Sandby

Södra Sandby är en tätort i Lunds kommun i Skåne län, belägen öster om Lund. Orten är även kyrkby i Södra Sandby socken med Södra Sandby kyrka och med en mindre del i Hardeberga socken. Södra Sandby är den näst största tätorten i Lunds kommun med 6 136 invånare (2010).

Yta: 362,99 hektar
Invånarantal: 6136, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Södra Sandby

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Södra Sandby innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Södra Sandby så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Södra Sandby kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Södra Sandby.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Södra Sandby som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för