Hitta åkeri i Skivarp

Annons:
I orten Skivarp finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 3 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Skivarp. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Skivarp som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Skivarp. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Skivarp hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Skivarp så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Skivarp så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Skivarp. Det finns flera olika åkerier att välja på i Skivarp och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Skivarp

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Skivarp vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Hansson Bert T
Ölöv 1512
274 54 Skivarp


Skivarps Åkeri AB
Mejeriv. 11
274 51 SKIVARP


Ws Transport AB
Möllev. 24
274 50 Skivarp

Annons:

Transportfirmor i Skivarp

Många av de olika åkerierna i Skivarp från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Skivarp kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Skivarp

Skivarp är en tätort i Skurups kommun och kyrkby i Skivarps socken på Söderslätt i Skåne. Skivarps kyrka är från 1100-talet. Skivarps gästgivargård tillkom på 1680-talet. Den nuvarande byggnaden härstammar från 1770-talet.

Yta: 125,92 hektar
Invånarantal: 1257, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Skivarp

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Skivarp innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Skivarp så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Skivarp kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Skivarp.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Skivarp som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.