Hitta åkeri i Sjöbo

Annons:
I orten Sjöbo finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 9 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Sjöbo. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Sjöbo som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Sjöbo. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Sjöbo hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Sjöbo så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Sjöbo så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Sjöbo. Det finns flera olika åkerier att välja på i Sjöbo och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Sjöbo

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Sjöbo vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

HJ i Sjöbo AB
Smultrongränd 8
275 37 SJÖBO


Ingemar Nilsson
St. Tolångav. 355 -8
275 92 Sjöbo


Karlsson Åkeri, Serny
St. Tolångav. 267 -3
275 92 Sjöbo


Larssons Åkeri i Sjöbo AB
Planteringsg. 47
275 33 SJÖBO


Rikard Jönsson
Persiljegränd 4
275 36 Sjöbo


Sjöbo Budservice
St. Tolångav. 306
275 92 Sjöbo


Sjöbo Åkeri AB
Gränsg. 2
275 32 Sjöbo


Sven-Åke Perssons Åkeri i Sjöbo AB
Hörbyv. 373
275 91 SJÖBO


VVS-Frakt Sweden AB
Fältv. 14
275 39 SJÖBO

Annons:

Transportfirmor i Sjöbo

Många av de olika åkerierna i Sjöbo från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Sjöbo kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Sjöbo

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånarantal: 6724, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Sjöbo

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Sjöbo innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Sjöbo så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Sjöbo kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Sjöbo.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Sjöbo som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.