Hitta åkeri i Perstorp

Annons:
I orten Perstorp finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 9 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Perstorp. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Perstorp som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Perstorp. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Perstorp hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Perstorp så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Perstorp så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Perstorp. Det finns flera olika åkerier att välja på i Perstorp och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Perstorp

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Perstorp vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bonns Transport AB
Röstångav. 4
284 34 Perstorp


Christian Rosengrens Åkeri
Amnabygget 101
284 92 Perstorp


Hagelkvist Skogstransport AB
Norregårdsv. 48
284 35 PERSTORP


Hobbeyåkeriet AB
Parkv. 31
284 33 PERSTORP


International Cargo - Line Sweden AB
Elektrodv. 19
284 33 PERSTORP


Martin Hinn Fastigheter AB
Karsholm 203
284 92 Perstorp


Nikkes Bil I Ulvs AB
Ulvs 108
284 92 Perstorp


Paulssons Gräv & Schakt AB
Ekorrstigen 1
284 36 Perstorp


Peters Transport Perstorp
Hönsholma 203
284 91 PERSTORP

Annons:

Transportfirmor i Perstorp

Många av de olika åkerierna i Perstorp från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Perstorp kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Perstorp

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånarantal: 5665, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Perstorp

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Perstorp innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Perstorp så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Perstorp kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Perstorp.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Perstorp som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.