Hitta åkeri i Oxie

Annons:
I orten Oxie finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 19 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Oxie. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Oxie som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Oxie. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Oxie hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Oxie så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Oxie så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Oxie. Det finns flera olika åkerier att välja på i Oxie och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Oxie

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Oxie vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Andreaz Transport I Skåne AB
Stensåkerv. 239
238 33 Oxie


Flintekulls Åkeri AB
Flintekullsstigen 4
238 43 OXIE


Fosie Åkeri AB
Åldermansv. 28
238 43 OXIE


Hassing Gay
Murtegelv. 103
238 30 OXIE


Heijs Åkeri AB
Kristinas g. 15
238 37 Oxie


Jan Norbergs Åkeri AB
Lergodsv. 1 S
238 40 Oxie


Malmö Flyttjänst AB
Krombyv. 134
238 41 OXIE


Mesud Harbas Åkeri AB
Hanehögsv. 38
238 35 Oxie


Mice Transport AB
Glimtv. 8
238 37 Oxie


Mircea Andrei Åkeri AB
Box 21
238 01 OXIE


Nytorgskliniken
Krombyv. 121
238 41 OXIE


Olsson Åkeri & Grävtjänst AB, Peter o. Lennart
Fänkålsv. 17
238 38 OXIE


Oxie Läkemedelstransport AB
Bruksstigen 1
238 35 Oxie


Oxiegårdens Åkeri AB
Oxievångsv. 11
238 40 Oxie


Persson Ernst Åkeri AB
Virkesv. 3
238 37 Oxie


Persson Åkeri AB, Rickard
Rapsåkersv. 5
238 36 OXIE


Rolf Nyman Transport AB
Pepparrotsv. 32
238 38 OXIE


Sadedin-Transport
Svängedammsg. 27
238 37 Oxie


Thulins Eftr. Guldsmedsaffär
Kristinas g. 15
238 37 Oxie

Annons:

Transportfirmor i Oxie

Många av de olika åkerierna i Oxie från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Oxie kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Oxie

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Oxie

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Oxie innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Oxie så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Oxie kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Oxie.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Oxie som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.