Hitta åkeri i Östra Ljungby

Annons:
I orten Östra Ljungby finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 1 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Östra Ljungby. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Östra Ljungby som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Östra Ljungby. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Östra Ljungby hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Östra Ljungby så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Östra Ljungby så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Östra Ljungby. Det finns flera olika åkerier att välja på i Östra Ljungby och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Östra Ljungby

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Östra Ljungby vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bröderna Augustssons Åkeri AB
Norra Industrigatan 7
264 71 Östra Ljungby

Annons:

Transportfirmor i Östra Ljungby

Många av de olika åkerierna i Östra Ljungby från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Östra Ljungby kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Östra Ljungby

Östra Ljungby är en tätort i norra delen av Klippans kommun och kyrkby i Östra Ljungby socken i Skåne, belägen vid motorvägen på E4:an mellan Åstorp och Örkelljunga. Här ligger bland annat Östra Ljungby kyrka, en naturbruksgymnasieskola, ett industriområde, en grundskola, en naturbruksgymnasieskola, en busstation, en nyöppnad mack vid namn Gulf...

Yta: 100,05 hektar
Invånarantal: 935, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Östra Ljungby

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Östra Ljungby innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Östra Ljungby så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Östra Ljungby kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Östra Ljungby.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Östra Ljungby som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.