Hitta åkeri i Malmö

Annons:
I orten Malmö finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 9 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Malmö. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Malmö som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Malmö. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Malmö hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Malmö så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Malmö så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Malmö. Det finns flera olika åkerier att välja på i Malmö och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Malmö

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Malmö vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Aldos Åkeri AB
Frihamnsallén 5
211 20 Malmö


Budakuten i Malmö AB
Bjurög. 48
211 24 Malmö


Falkenklev Logistik AB
Terminalg. 7
211 24 Malmö


Malmgrens Transport AB
S. Bulltoftav. 51
212 22 MALMÖ


Mertz Transport AB
Containergatan 2
211 24 Malmö


SM Logistics AB
070 - 441 21 62Speditören i Malmö AB
040 - 93 93 99Vm Frakt AB
Skruvg. 5
211 24 Malmö


Östervärns Express AB
Stenyxeg. 34
213 76 MALMÖ

Annons:

Transportfirmor i Malmö

Många av de olika åkerierna i Malmö från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Malmö kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Malmö

Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Yta: 7 681,36 ha
Invånarantal: 280415, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Malmö

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Malmö innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Malmö så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Malmö kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Malmö.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Malmö som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.