Hitta åkeri i Lund

Annons:
I orten Lund finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 6 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Lund. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Lund som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Lund. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Lund hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Lund så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Lund så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Lund. Det finns flera olika åkerier att välja på i Lund och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Lund

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Lund vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Fot & Zon Qliniquen
St. Råby Byav. 22
224 80 LUND


Henrikssons Kranbilar AB
Odarslövsv. 85
225 92 LUND


Krassi Ivancev AB
Klöverv. 2 A
227 38 LUND


Lundaflytt
046 - 12 12 15Samres Förvaltning AB
Kyrkog. 19
222 22 LUND


Westerbergs Åkeri i Lund AB
Husarvägen 30
226 51 LUND

Annons:

Transportfirmor i Lund

Många av de olika åkerierna i Lund från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Lund kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Lund

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Lund

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Lund innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Lund så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Lund kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Lund.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Lund som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.