Hitta åkeri i Lomma

Annons:
I orten Lomma finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 10 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Lomma. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Lomma som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Lomma. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Lomma hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Lomma så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Lomma så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Lomma. Det finns flera olika åkerier att välja på i Lomma och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Lomma

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Lomma vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bosses Djurhållning & Åkeri
Vinstorpsv. 45
234 35 LOMMA


Demab Entreprenad AB
Mariedalsv. 1
234 35 LOMMA


H. J-Sons Åkeri
Vinstorpsv. 48
234 41 Lomma


Jan Strand AB
Ö. Almg. 5
234 37 LOMMA


Jan Strands Transport AB
Ö. Almg. 5
234 37 LOMMA


Kit AB
Vinstorpsv. 60
234 41 Lomma


Lomma Express AB
Vinstorpsv. 19
234 37 LOMMA


Lomma Åkeri AB
Järng. 14
234 35 LOMMA


Mårtenssons Transport i Lomma AB
Zinkg. 3 A
234 35 LOMMA


Örestads Transport
Industrig. 4 C
234 36 Lomma

Annons:

Transportfirmor i Lomma

Många av de olika åkerierna i Lomma från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Lomma kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Lomma

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Lomma

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Lomma innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Lomma så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Lomma kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Lomma.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Lomma som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.