Hitta åkeri i Limhamn

Annons:
I orten Limhamn finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 15 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Limhamn. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Limhamn som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Limhamn. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Limhamn hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Limhamn så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Limhamn så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Limhamn. Det finns flera olika åkerier att välja på i Limhamn och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Limhamn

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Limhamn vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Andreassons Transport I Hörby AB
Geijersg. 2 C
216 18 Limhamn


Davidssons Åkeri AB, P
V. Kalkbrottsgränd 41
216 11 LIMHAMN


Delfi Transport AB
Hammars Parkv. 23
216 30 Limhamn


Federal Express Corporation (Usa) Filial Sverige
Limhamnsv. 110
216 13 LIMHAMN


Flytt City Sverige AB
Hyllie Kyrkov. 31
216 11 LIMHAMN


Fredrik Tengstam Transport AB
V. Bernadottesg. 23 B
216 12 Limhamn


Fuglie Redovisningstjänst AB
Hyllie Kyrkov. 87
216 17 LIMHAMN


Hmb Transport AB
Lokstallsgatan 23
216 46 LIMHAMN


Lars Jörgen Hellgren
Strandåsv. 19
216 30 Limhamn


SSE-Fastighetsservice Skåne AB
Abbedissg. 8
216 22 LIMHAMN


Stefan Perssons Åkeri
Sundholmsg. 20
216 41 Limhamn


Tjm Transport AB
Sundholmsg. 7
216 43 Limhamn


Transport Management Sweden AB
Linnég. 68
216 15 LIMHAMN


Viking Flytt AB
Krossverksg. 15 E
216 16 Limhamn


Wressmarks Åkeri & Entreprenad AB
V. Kalkbrottsgränd 17 C
216 12 Limhamn

Annons:

Transportfirmor i Limhamn

Många av de olika åkerierna i Limhamn från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Limhamn kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Limhamn

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Limhamn innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Limhamn så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Limhamn kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Limhamn.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Limhamn som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.