Hitta åkeri i Lerberget

Annons:
I orten Lerberget finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 3 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Lerberget. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Lerberget som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Lerberget. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Lerberget hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Lerberget så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Lerberget så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Lerberget. Det finns flera olika åkerier att välja på i Lerberget och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Lerberget

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Lerberget vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bröchners Åkeri AB, Michael
Skördev. 101
263 54 Lerberget


Kulla Frakt I Höganäs AB
Groddgränd 88
263 53 LERBERGET


Nordiska Tanktransporter Helsi
Rättarev. 60
263 53 LERBERGET

Annons:

Transportfirmor i Lerberget

Många av de olika åkerierna i Lerberget från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Lerberget kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Lerberget

Lerberget är ett tidigare fiskeläge i Väsby socken och nu ett område i södra delen av tätorten Höganäs i Höganäs kommun med cirka 2 700 invånare. Lerberget är beläget där Öresund möter Kattegatt. Orten var ursprungligen ett fiskeläge och namnet antas komma från en lerkulle nära hamnen.

Yta:
Invånarantal: 2700, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Lerberget

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Lerberget innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Lerberget så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Lerberget kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Lerberget.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Lerberget som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.