Hitta åkeri i Klågerup

Annons:
I orten Klågerup finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 7 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Klågerup. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Klågerup som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Klågerup. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Klågerup hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Klågerup så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Klågerup så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Klågerup. Det finns flera olika åkerier att välja på i Klågerup och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Klågerup

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Klågerup vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Andersson Carl-Axel
Hantverkarev. 19
233 76 KLÅGERUP


Linus Björk Åkeri AB
Steglitsgränd 12
233 75 Klågerup


M.Johanssons Bilar
Industriv. 1
233 76 KLÅGERUP


Mats Nordéns Åkeri
Ättehögsvägen
233 75 Klågerup


Nilsson Åkeri i Förslöv AB, Per
Hybyv. 18
233 76 KLÅGERUP


Peterssons Kranbil AB
Vismarlövsv. 402
233 76 KLÅGERUP


Stefans Åkeri
Hybyv. 13
233 76 KLÅGERUP

Annons:

Transportfirmor i Klågerup

Många av de olika åkerierna i Klågerup från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Klågerup kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Klågerup

Klågerup är en tätort i Hyby socken norra delen av Svedala kommun i Skåne län. Klågerup ligger vid länsväg 108 mellan Staffanstorp och Svedala. Öster om länsvägen ligger Klågerups slott. Ortens bebyggelse består av villor och radhus. I Klågerup finns livsmedelsbutik, bibliotek, pizzeria, idrottshallar och idrottsplatser samt en kiosk med thaikök.

Yta: 106,93 hektar
Invånarantal: 1904, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Klågerup

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Klågerup innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Klågerup så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Klågerup kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Klågerup.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Klågerup som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för