Hitta åkeri i Kivik

Annons:
I orten Kivik finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 9 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Kivik. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Kivik som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Kivik. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Kivik hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Kivik så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Kivik så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Kivik. Det finns flera olika åkerier att välja på i Kivik och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Kivik

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Kivik vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Andersson Åkeri och Entreprenad i Ravlunda AB
Ravlunda Byav. 1
277 37 Kivik


Anderssons Åkeri Och Entreprenad I Ravlunda AB
Ravlunda 4
Kivik


Bertils Åkeri
Rödjebacken 2
277 31 Kivik


Bästekille Åkeri AB
Bästekille 114
277 35 Kivik


Bökåkrafrakt AB
Bökåkra 14
277 35 Kivik


Hansson Åkeri AB, Klas
Mellby 28
277 35 Kivik


Kivik Express AB
Mellby 26
277 35 Kivik


N Nilsson Kivik
Kiviks stora väg 1
277 35 Kivik


Staffan Nordströms Åkeri AB
Vitabyv. 38
277 37 Kivik

Annons:

Transportfirmor i Kivik

Många av de olika åkerierna i Kivik från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Kivik kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Kivik

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånarantal: 960, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Kivik

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Kivik innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Kivik så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Kivik kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Kivik.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Kivik som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.