Hitta åkeri i Kattarp

Annons:
I orten Kattarp finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 4 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Kattarp. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Kattarp som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Kattarp. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Kattarp hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Kattarp så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Kattarp så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Kattarp. Det finns flera olika åkerier att välja på i Kattarp och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Kattarp

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Kattarp vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Kattarps Bil & Transport
Ringg. 11
254 70 KATTARP


P-O:S Åkeri, Per-Olle Ekberg
Hasslarpsv. 3
254 70 KATTARP


Stellan Lundahl AB
Teleg. 5
254 70 KATTARP


Vasile Transport
Planav. 9
254 70 KATTARP

Annons:

Transportfirmor i Kattarp

Många av de olika åkerierna i Kattarp från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Kattarp kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Kattarp

Kattarp är en tätort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Kattarps socken belägen cirka en mil nordost om Helsingborg längs järnvägen mellan Helsingborg och Ängelholm. Kattarp var förr en järnvägsknut. Kattarps kyrka uppfördes på 1200-talet. Den gamla sockenstugan, uppförd 1882 i gult tegel, ligger nära kyrkan.

Yta: 52,58 hektar
Invånarantal: 688, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Kattarp

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Kattarp innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Kattarp så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Kattarp kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Kattarp.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Kattarp som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.