Hitta åkeri i Höör

Annons:
I orten Höör finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 14 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Höör. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Höör som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Höör. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Höör hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Höör så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Höör så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Höör. Det finns flera olika åkerier att välja på i Höör och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Höör

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Höör vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

A-L:s Teleskoptruckar AB
Bryggarev. 9
243 35 HÖÖR


Al-Bilservice
Fogdarp Klintstorp 903
243 96 Höör


Asplunds Åkeri, Bertil
Möllev. 11
243 36 Höör


Direktbud & Courier Service I Malmö AB
Fogdarp L. Bo 905
243 96 Höör


Eslöv Lyft & Åkeri
Nybyv. 17
243 35 HÖÖR


Höörs Städ & Flytt KB
Pumpv. 7
243 93 HÖÖR


Jan Ewan Rundberg
Höörsv. 8
243 92 Höör


Larsson, Mats
Ageröd 242
243 91 HÖÖR


Maskin & Logistikpartner i Skåne AB
070 - 230 36 39Perssons Åkeri AB, Arne
Flygarev. 36
243 31 HÖÖR


Skånes Transportteam AB
Fogdarp ORUP 204
243 96 Höör


Sätofta Djurtransporter AB
Sätofta Björkstigen
243 35 HÖÖR


Tures Åkeri o. Schakt HB
Jularp 3101
243 93 HÖÖR


Åström HB, Andy
Guldregnsg. 36
243 32 Höör

Annons:

Transportfirmor i Höör

Många av de olika åkerierna i Höör från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Höör kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Höör

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Höör

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Höör innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Höör så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Höör kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Höör.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Höör som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.